KaroIinska Institutet Holding AB investerar i Brainsafe

november 30, 2022

KI Holding har identifierat Brainsafe som en impact startup med en unik affärsidé och global potential. KI Holdings VD Lilian Wikström säger – Brainsafe passar in i vår investeringsportfölj och vi ser fram emot att bidra till deras vision att minska effekterna av hjärnskakning. Det är roligt att se dem utvecklas i vår inkubator KI Drive.

Brainsafe genomför just nu sin pre-seed runda och söker kapital för att accelerera sin verksamhet.  Vi är väldigt glada över KI Holding investerar i Brainsafe och att de bekräftar Brainsafes potential. Denna investering stärker vår relation med KI Holding ytterligare och möjliggör ökad kompetensförstärkning inom ämnen som regulatoriskt, forskning och IP, säger Brainsafes VD Mikael Werthén

KI Holdings viktigaste uppgifter är att förvalta aktier i forsknings-och utvecklingsbolag, etablera delägarskap i lovande företag och erbjuda bra infrastruktur för nystartade företag.