Komma igång

Med Brainsafe får dina aktiva ett verktyg för att effektivt stötta rehabiliteringen efter en hjärnskakning. Vår app innehåller ett omfattande program av standardiserade tester som hjälper till att följa utvecklingen och optimera rehabiliteringen.

Sign Up

Intresseanmälan

Det första steget för att komma igång är att kontakta oss för mer information. Ange hur många lag ni har i er organisation och antalet aktiva.

Anmäl intresse

Onboarda era aktiva

När du som lagledare får tillgång till Brainsafe kommer du bjuda in dina aktiva. Era aktiva kommer ladda ner vår app och börja fylla i de första stegen för att slutföra sin onboarding.

Genomför Baseline

För att kunna säkerställa en säker återhämtning, behöver aktiva genomföra ett kognitivt test vid friskt tillstånd. Testet består av fem delar och kommer att resultera i en baseline som kommer att jämföras med ditt resultat när du genomför samma test under din rehabilitering.

Vad händer sen?

Med Brainsafe är dina aktiva alltid förberedda för det oväntade. Om en aktiv skulle drabbas av en misstänkt hjärnskakning, kommer de att få  stöd i Brainsafe rehabiliteringsmodell genom ett omfattande sex-stegs-program. Vårt program ger en strukturerad och effektiv metod för att återhämta sig från en hjärnskakning.

Hur Brainsafe kan hjälpa er

Brainsafe erbjuder dina aktiva ett kraftfullt stödverktyg för rehabilitering efter en hjärnskakning. Vår app är alltid redo att hjälpa till när olyckan är framme och en person drabbas av en hjärnskakning. Tänk på Brainsafe som en försäkring för hjärnan där dina aktiva kan utföra sin idrott med tryggheten om att det finns stöd tillgängligt om de skulle skada huvudet.

Kontakta oss